Advies en ondersteuning

Voor als je een beetje hulp kunt gebruiken.

Soms ben je met je website bezig en moet je content plaatsen, maar weet je niet zo goed hoe je dat op een toegankelijke manier doet. Of je hebt een stapel gegevens gekregen en de enige optie lijkt om een tabel te gebruiken. Het is dan fijn om contact te kunnen opnemen om even te overleggen of een goede HTML tabel te laten opstellen omdat dit in je CMS niet direct mogelijk is.

Jullie zijn bezig met een inkooptraject voor een project en daar hoort en website bij. Uiteraard willen jullie een toegankelijk product inkopen, maar hebben behoefte aan ondersteuning om dit op voorhand te beoordelen of zoeken iemand die dit stukje kan begeleiden.

Toegankelijk Online is beschikbaar voor het bieden van ondersteuning op het gebied van digitale toegankelijkheid in je organisatie. Dit kan op projectbasis zoals bij inkoop of rond een specifiek thema. Een andere optie is een stippenkaartmodel waarbij jullie per periode een standaard aantal uren beschikbaar hebben voor overleg en vragen.

Zit je met een toegankelijkheidsvraagstuk en wil je overleggen over de mogelijkheden? Ik hoor graag van je! Neem contact op en we kijken samen naar de beste oplossing voor jullie situatie.